Zó reis je voor slechts 35 euro naar Parijs

Parijs

Een citytrip naar de prachtige stad hoeft helemaal niet duur te zijn

Een citytrip naar Parijs heeft zo’n beetje alles: kunst, mode, lekker eten, én natuurlijk romantiek. Meer dan genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan de stad. Helemaal wanneer de reis ernaartoe je maar 35 euro kost. Benieuwd hoe je dat voor elkaar krijgt?

Mogelijkheden

Er zijn verschillende opties om naar Parijs te reizen, maar niet elke manier is even handig. Met het vliegtuig is natuurlijk mogelijk, maar wel een beetje overdreven voor zo’n korte afstand. In de auto kan ook, maar dan moet je het drukke verkeer wel aankunnen. De beste optie is toch echt met de Thalys: daarmee kun je vanaf Rotterdam binnen 2,5 uur al in het centrum van Parijs staan. Tickets zijn te koop vanaf 35 euro, en we vertellen je hoe je de meest voordelige kaartjes bemachtigt.

1. Plan je trip zo vroeg mogelijk

Het liefst wil je natuurlijk zo snel mogelijk in Parijs staan, maar de goedkoopste kaartjes zijn die voor over een aantal maanden. Boek je trip dus op tijd, zodat jij en je partner voor een vriendelijk prijsje de trein kunnen nemen.

2. Plan je reis buiten de spits

In de spits met de Thalys reizen is het duurste. Als je slim bent, boek je dus een reis buiten die tijden. Vooral in de avond is reizen met de Thalys voordelig.

3. Plan je reis op de goedkopere dagen

Op vrijdag en zondag reizen is in vergelijking duur bij de Thalys. In plaats daarvan kun je beter op zaterdag heen en op maandag terug.

4. Houd de aanbiedingen van NS in de gaten

NS heeft soms mooie kortingen en acties die je een hoop geld kunnen schelen wanneer je naar Parijs reist. Als je een abonnement hebt op de NS, kun je er nog meer voordeel uit halen!

Lees ook: In een drooggelegd kanaal in Parijs vonden ze deze 21 bijzondere dingen

Bron: Dingen voor Vrouwen, Girlscene | Beeld: Pexels