Zo vergeet je nooit meer een verjaardag

verjaardag

Deze lifehack verandert je in een super attent persoon!

Ben jij die persoon die altijd de verjaardagen van je oma, vader, zus of vriend vergeet, terwijl je het liefst juist de eerste bent die hem/haar feliciteert? Geen zorgen! Dankzij deze geweldige tip mis je vanaf nu nooit meer een belangrijke datum. 

Zoveel speciale datums

We snappen het: je hebt zoveel belangrijke datums die je moet onthouden. De trouwdatum van je ouders, de diploma-uitreiking van een vriendin en de verjaardag van de hond van de buren. Eigenlijk vergeet je ze bijna allemaal, en áls je dan een keer een verjaardag denkt te hebben onthouden, feliciteer je diegene op de verkeerde dag. Oeps! Natuurlijk kun je een verjaardagskalender boven je bed hangen, maar als je zelfs dan nog vergeetachtig blijft, hebben we een superhandige tip voor je.

Handige hack

Een dame op TikTok die zowat geobsedeerd is met organiseren en plannen, vond een handig systeem voor het voorbereiden van verjaardagen. Ja, inderdaad: voorbereiden. Want als iemand jarig is, stuur je natuurlijk het liefst een leuk kaartje. Maar tegen de tijd dat de verjaardag is aangebroken en jij doorhebt dat er iemand kaarsjes uitblaast, lukt het natuurlijk allang niet meer om het kaartje op tijd bij de jarige Job te krijgen. Haar oplossing? Nu alvast wenskaartjes inkopen voor speciale datums in het hele jaar. Die stop je in een map die netjes georganiseerd is op maand.

@organisedbyem How to make sure you don’t miss any birthdays this year. #birthdaycardsorganiser #birthdaycardorganiser #organised #organisedlife #organisedbyem #cardorganiser #organisedfor2023 #howtostayorganised #fyp #fy #viral #birthdaycard ? Birthday – Anne-Marie

Het enige wat je dus hoeft te doen, is onthouden dat je dit mapje hebt en er eens in de zoveel tijd in te kijken om te ontdekken of er binnenkort iets speciaals gevierd wordt. Zo word jij binnen no-time de meest attente persoon!

Lees ook: Déze tip zorgt voor een betere concentratie tijdens het thuiswerken

Bron: Margriet | Beeld: Pexels