Zou jij ook een verwarming willen hebben voor maar een paar cent per dag? Dat kan als je dit slimme trucje leert!

Waxinelichtjes

Een goedkope verwarming

Een goede verwarming is niet overal voorhanden, maar nu het eindelijk weer eens serieus winter is in Nederland kun je hem af en toe best gebruiken. Helaas kost de centrale verwarming of een gaskachel allemaal geld. Elektriciteit of gas gebruiken ligt natuurlijk voor de hand, maar het kan toch echt een stuk goedkoper. We hebben daarom een heel handig alternatief voor je gevonden.

Wat je hiervoor nodig hebt? Dat valt reuze mee. Twee potten van klei, waxinelichtjes en een metalen bak. Hiervan kun je eenvoudig en snel je eigen doe-het-zelf-kachel maken. Zet vier waxinelichtjes in de metalen bak, steek ze aan en zet vervolgens de kleine pot er bovenop. Dek het gat van de pot af met een metalen hoesje van een van de waxinelichtjes.

Doe vervolgens de grote pot er overheen en heb even een paar minuten geduld. Op die manier heb je al voor minder dan 15 eurocent per dag een doe-het-zelf-verwarming die een complete kamer kan verwarmen! Bekijk de instructievideo op de volgende pagina en ontdek hoe je zelf zo’n verwarming maakt.


Pagina 1/2