28-jarige man onderging 32 operaties om op een elf te lijken

Luis Padron spendeerde duizenden euro’s om een menselijke elf te worden 

Vandaag de dag is er veel mogelijk op het gebied van cosmetische chirurgie. En wat kan dat mooi zijn. Denk aan vrouwen die na het verliezen van een borst een nieuwe kunnen krijgen. Of men er ook in door kan slaan? Het lijkt er wel op. De 28-jarige Luis Padron onderging 32 operaties om op een elf te kunnen lijken.

Op een elf lijken

Een nieuwe look valt te bewerkstelligen met een likje make-up, een nieuw kapsel en andere kleren. De Argentijnse Luis Padron gooide het daarentegen over een andere boeg. Hij wilde graag op een elf lijken en daarvoor onderging hij 32 operaties verdeeld over meerdere jaren.

View this post on Instagram

Cream colored Hell

A post shared by Luis Padron – ? THE ELF ? (@luispadron.elf) on

Operaties tot nu toe

Hij onderging onder andere een haartransplantatie om meer op Dracula te lijken, veranderde zijn oogkleur vijf keer – want ook dat is blijkbaar mogelijk – en hij reisde af naar Zuid-Korea om daar zijn kaaklijn te hervormen. “Ze braken mijn kaak in vijf delen, hervormden het en brachten het weer samen met acht spijkers en dat deed heel veel pijn”, vertelt hij over de ingreep aan Metro.

Operaties in de toekomst

Luis noemt zichzelf een plastische chirurgie model en hij is nog lang niet klaar met alle operaties. Zeer binnenkort wil hij zijn hoektanden verlengen, zodat hij vampiertanden krijgt. Daarna komt de ‘grote operatie’ zoals hij het zelf noemt, namelijk een gezichtsimplantaat. Als het ware wordt dan onder zijn huid een masker aangebracht dat zijn hele gezicht transformeert. Hij wil naar eigen zeggen de gezichtsvorm van Maleficent uit de gelijknamige Disneyfilm krijgen.

Doel

Luis woont momenteel samen met zijn zus Mariana die studeert om een plastische chirurg te worden. De operaties die Luis nog voor ogen heeft, zullen door zijn zus uitgevoerd worden.“Mijn doel in het leven is om mensen in te laten zien dat er potentie voor magie is en dat alles van jezelf afhangt.”

View this post on Instagram

Malibu Barbie ??

A post shared by Luis Padron – ? THE ELF ? (@luispadron.elf) on

Lees ook: Hongaarse vrouw gaf al duizenden euro’s uit om zoveel mogelijk op Barbie te lijken

Bron: Metro | Beeld: Unsplash