Deze 4 sterrenbeelden houden het meest van shoppen

sterrenbeelden shoppen

Geef je sterrenbeeld maar de schuld

De een heeft er een hekel aan, terwijl de ander er geen genoeg van kan krijgen: shoppen. De volgende vier sterrenbeelden vallen in ieder geval in de laatste categorie. Of je nu urenlang door een stad loopt of juist het internet afstruint, deze sterrenbeelden kunnen er geen genoeg van krijgen. 

Stier

Stieren houden van mooie dingen en kunnen ervan genieten om geld uit te geven aan mooie spullen. Een Stier houdt dus enorm van shoppen. De Stier is niet alleen goed in geld uitgeven, sparen kunnen ze ook als de beste. De perfecte balans om een dagje te shoppen!

Leeuw

Een Leeuw ziet er altijd goed en verzorgd uit. Leeuwen houden van details, zoals mooie sieraden en accessoires die een outfit helemaal afmaken. Ook vinden ze het leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Een waar vind je dit alles? Juist, als je gaat winkelen.

Weegschaal

Weegschalen zijn dol op mode en beauty. Ze zien er dan ook altijd perfect verzorgd uit. En dan hebben we het niet alleen over hun haar en make-up, ook hun kleding is om door een ringetje te halen. Reden genoeg voor de Weegschaal om regelmatig te gaan shoppen.

Schorpioen

De Schorpioen shopt liever online dan in een fysieke winkel. Online shoppen zien ze dan ook als een ontspannen activiteit. Klein nadeel voor Schorpioenen: ze zijn gevoelig voor impulsaankopen, waardoor een miskoop op de loer ligt.

Lees ook: Thuiswerken? Dit is hoe je dat het best doet volgens je sterrenbeeld

Bron: Vriendin | Beeld: Pexels