4x waarom je voor een wijde boxershort wil kiezen

wijde boxershort

Terug van weggeweest!

Ze zijn een tijdje weggeweest, maar de wijde boxershorts zijn inmiddels gewoon weer een begrip. Veel mannen verkiezen de wijde boxer zelfs boven de strakke, en dat is niet zonder reden. Het biedt namelijk niet alleen veel meer ruimte daaronder, maar het zorgt er ook nog eens voor dat alles luchtig gehouden wordt. Wij vertellen je nog meer redenen waarom een wijde boxershort in jouw kast thuishoort.

Een luchtig zaakje

Wist je dat het gezond en goed is voor je zaakje daaronder om alles luchtig te houden? Een veelvoorkomend probleem bij een te strakke boxer is dat het niet goed door kan luchten. Dit kan er op den duur voor zorgen dat er een luchtje aan zit, of misschien nog vervelender: dat er irritatie op kan treden. Beiden dingen wil je natuurlijk graag vermijden, om zo ontspannen mogelijk de dag door te komen. Reden te meer om te kiezen voor een wijde boxershort.

Minder de noodzaak tot krabben

Doordat het allemaal heel luchtig gehouden wordt, ontstaat er ook minder de noodzaak om iets op z’n plek te plaatsen. Dit is een handeling die nogal de publieke aandacht kan trekken, en wordt dus liever vermeden. Soms zit het gewoon gebakken in een ritueel van iemand, maar wanneer dit nog niet het geval is, dan kan een wijde boxershort dat voorkomen. De wijde, luchtige pijpen zorgen er namelijk voor dat je vooral niet te veel bezig bent daaronder en dat is natuurlijk wel zo fijn.

Reden tot creativiteit

Een wijde boxershort wordt veel sneller gelinkt aan creativiteit dan een strakke herenboxer. Waarom? Er is een tijd geweest dat het ontzettend in was om opdrukken op je boxer te plaatsen, zoals een cartoon of een andere tekening. Nu is dat zeker niet meer de norm (gelukkig maar), maar het kan natuurlijk nooit kwaad om een aantal van zulke grappige boxers met opdruk in je kast te hebben. Je weet maar nooit wat voor moment er zich gaat voordoen.

Straal ontspannenheid uit

Wanneer het moment daar is dat niet alleen jij degene bent die jouw boxer gaat zien, kan het nooit kwaad om de juiste indruk te maken. Met een wijde boxershort maak je een ontspannen indruk. Eentje die uitstraalt dat je flexibel door het leven gaat, luchtig bent als persoon en grappig bent. Het is natuurlijk niet zo dat een strakke boxer voor het tegenovergestelde zorgt, maar een wijde boxershort heeft nu eenmaal een imago dat je zeker in een goed daglicht plaatst.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Whitepress.

Beeld: Whitepress