8x de mooiste rode outfits van koningin Máxima

Wat staat deze kleur de koningin toch goed!

Koningin Máxima komt altijd prachtig voor de dag. De lokken van de vorstin zitten keer op keer perfect, haar make-up is tiptop in orde en ze hult zich in oogstrelende outfits. De koningin beperkt zich niet tot een paar kleuren. Zo trekt ze uitdossingen aan in tig kleuren. Een van de kleuren die de koningin regelmatig draagt is rood. De koningin straalt altijd in deze kleur, daarom hebben we de mooiste rode outfits van koningin Máxima voor je op een rijtje gezet.

Welke outfit vind jij het mooist?

1. Koningin Máxima tijdens de ondertekening van het muziekakkoord in Helmond

De koningin draagt tijdens haar bezoek aan Helmond een outfit van rood wol van het merk Natan. Ontwerper Edouard Vermeulen is verantwoordelijk voor deze rode japon. De koningin droeg deze jurk voor het eerst in 2013 tijdens een bezoek aan Washington. Dat dit een kledingstuk voor een royal is, moge duidelijk zijn. Zo heeft prinses Marilène deze jurk in het paars.

View this post on Instagram

Koningin Máxima is bij de ondertekening van MuziekAkkoord Helmond, het lokale samenwerkingsconvenant voor muziekonderwijs op de basisschool. De ondertekening vindt plaats tijdens een muziekfestival op pabo @hogeschooldekempel. Aansluitend spreekt zij met studenten en leerkrachten van basisscholen over de inzet van muzieklessen bij stages, en met muziekdocenten van pabo’s, opleidingsmanagers en studenten van het conservatorium over de samenwerking tussen pabo’s en conservatoria. Het akkoord is een onderdeel van het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal van @meermuziekindeklas, waar Koningin Máxima erevoorzitter van is. #MuziekAkkoord #meermuziekindeklas #muziek #muziekonderwijs #koninginmáxima #koningin #queen #máxima #royalvisit #pabo #music #musiceducation #helmond ?Méér Muziek in de Klas/Set Vexy ?RVD

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

2. Koningin Máxima tijdens het Fintech Festival in Singapore

Koningin Máxima had in november de eer om een toespraak te houden tijdens het Fintech Festival in Singapore. Uiteraard deed de blondine dit in stijl. Helaas weten we niet welke designer deze outfit voor zijn of haar rekening nam. Wat we wel weten is dat de koningin de show stal in het prachtige rode broekpak.

View this post on Instagram

Koningin Máxima houdt een toespraak bij het Singapore FinTech Festival over hoe technologie in financiële diensten #fintech de levens van mensen kan verbeteren. Bijvoorbeeld in Bangladesh helpt #fintechbedrijf ShopUp kleine ondernemers met de verkoop van hun producten via facebook, de online administratie en de aanvraag van een lening op basis van een digitale voetafdruk. Onderneemster Izu Hassan verkoopt haarolie naar grootmoeders recept vanuit huis. Door ShopUp is haar afzetmarkt groter geworden, heeft zij nu vier mensen in dienst en kan zij een huis voor haar ouders kopen. Wereldwijd hebben nog altijd 1,7 miljard volwassenen geen toegang tot een bank- of spaarrekening, verzekeringen, leningen, pensioenen en digitale betaalmethoden. Door #fintech kunnen meer mensen bereikt worden met financiële diensten. Dit moet wel veilig gebeuren. Koningin Máxima is sinds 2009 speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Het @sgfintechfest heeft dit jaar ruim 60.000 deelnemers uit 130 landen en is de grootste conferentie over dit onderwerp. #SGFinTechFest #FinTech #financialinclusion #inclusievefinanciering #singapore #koninginmáxima #koningin #queen #máxima #toespraak #speech #UNSGSA #un #vn #unitednations #verenigdenaties ?Singapore FinTech Festival & RVD

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis) on

3. Het koninklijk echtpaar tijdens de uitblinkers-lunch

Begin november kregen de koning en koningin bezoek van 22 uitblinkers. Opnieuw hulde de koningin zich in een rode outfit. Deze outfit is wederom van Natan. De rode blouse en de geruite rok heeft Máxima al meerdere keren gedragen. Zo droeg ze deze combinatie voor het eerst in 2016.

Bekijk nog meer rode outfits van de vorstin op de volgende pagina.

Pagina 1/2