Bij deze 9 metamorfoses vraag je jezelf af of het om dezelfde persoon gaat

Sommige modellen van deze make-upartiest herkenden zichzelf niet eens terug

Bij een metamorfose denk je misschien aan een uitgebreid kappersbezoek, een geheel nieuwe kledingstijl en misschien zelfs nog wel aan hier en daar een chirurgische ingreep. Maar de getalenteerde make-upartiest Goar Avetisyan laat zien hoeveel er mogelijk is met cosmetica alleen. Dat bewijzen ook deze 9 ongelooflijke foto’s.

Goar Avetisyan

Op Instagram deelt de Russische Goar tientallen voor-en-na-foto’s die ze maakt van haar modellen. De artiest doet alleen aanpassingen in make-up, kapsel en kleding, maar de transformaties zijn enorm. Soms twijfelen mensen zelfs of het wel om dezelfde persoon gaat! Herken jij iedereen nog terug?

1. Barbie-achtig

2. Dit model herkende zichzelf niet meer terug

3. De schoonmaakster van de make-up artiest krijgt ook een makeover

“We zijn allemaal verliefd op deze prachtige, bescheiden vrouw”, schrijft Goar over haar schoonmaakster, die ook model staat.

4. Een zeventienjarige kankerpatiënt is heel blij met het resultaat

“Sonja is zeventien jaar oud en vecht al vijftien jaar tegen kanker. Ze was anderhalf jaar oud toen de dokters de diagnose stelden en ze vecht voor haar leven. Ze wilde me heel graag ontmoeten voor een transformatie, en vandaag was het zo ver”, vertelt Goar over deze prachtige jonge vrouw.

5. Glamourous

6. De laatste wens van een terminale kankerpatiënt

Goar krijgt regelmatig mensen met een heel heftig verhaal in haar makeoverstoel. Zo ook Dasha, die wist dat ze niet lang meer te leven had. Haar grote wens was om een video te krijgen van de make-upster, maar Goar nodigde Dasha uit om elkaar persoonlijk te ontmoeten.

7. Een model tijdens een masterclass in New York

8. Klik op het pijltje rechts op haar reactie te bekijken

9. Nog twee bijzondere metamorfoses

Lees ook: Gertrude kan geluk niet op na metamorfose

Bron: TipHero | Beeld: videostill YouTube