Aan het twijfelen over een tattoo? Zoek niet verder, DEZE tatoeage past het best bij jouw sterrenbeeld!

tattoo sterrenbeeld

Je sterrenbeeld vertelt jou welke tattoo je het beste kan nemen!

Het kiezen van een tatoeage is een erg persoonlijke kwestie en sommige mensen twijfelen jaren over een tattoo. Het is natuurlijk belangrijk om er één te kiezen die goed bij jou en je karakter past, je moet er immers de rest van je leven tegen aan kijken.

Wellicht staat het antwoord voor je in de sterren geschreven en is het enige wat je hoeft te doen kijken naar wat het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Elk sterrenbeeld heeft een aantal onderscheidende eigenschappen en DIT zijn de tattoo’s die het beste bij die van jou passen! Dus, zoek niet verder en doe hieronder wat inspiratie op! 

Ram (21-3 t/m 20-4) Een ram heeft veel energie, is een doorzetter en gaat vaak een duidelijke richting op in het leven. Daarom zijn pijlen het perfecte figuur voor op jouw lichaam. Maar omdat een ram een impulsief persoon is, is het ook helemaal niet raar om je tattoo te kiezen in een spontane bui, zonder er al te veel over na te denken.

Stier (21-4 t/m 20-5) Stieren zijn sensueel en gaan voor de echte liefde. Een tattoo die symbool staat voor de liefde, op een sensuele plek zoals je nek, is dus een goede keuze. Dat kan een klein hartje zijn, een naam, of een letter van iemand om wie je veel geeft. Wil je liever een iets algemenere tattoo? Stieren genieten van de fijne dingen in het leven, zoals vakantie vieren. Een palmboom staat daar symbool voor.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6) Als je een tweeling bent, dan wil je waarschijnlijk een tatoeage die jouw hele persoonlijkheid omvat. Die niet één karaktertrek, maar meerdere kanten laat zien. Je kunt daarom kiezen voor een tattoo die uit 2 onderdelen bestaat, zoals een zon en een maan. Tweelingen zijn personen die hun vleugels willen uitslaan en uit willen vliegen. Daarom zijn ook afbeeldingen van veren of vogels geschikt voor een tweeling.

Benieuwd naar jouw sterrenbeeld? Lees verder op pagina 2!


Pagina 1/2