Dit is het aantrekkelijkste aan elk sterrenbeeld

Klopt het bij jou? 

De een heeft prachtige haar en weer een ander heeft een lichaam om u tegen te zeggen. Iedereen heeft wel een uiterlijk kenmerk waar hij of zij trots op is. Per sterrenbeeld kan het dan ook weer verschillen wat jouw mooiste uiterlijke kenmerk is. We hebben voor je op een rijtje gezet wat het mooiste of aantrekkelijkste uiterlijke kenmerk is volgens jouw sterrenbeeld. 

Vissen (19 februari – 20 maart) 

Vissen zien er altijd picobello uit en besteden graag tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Maar de ogen van de vissen trekken alle aandacht. Vissen staan erom bekend dat ze prachtige ogen hebben en hebben dan ook geen make-up nodig om hun prachtige ogen te benadrukken. Daarnaast hebben Vissen ook prachtige voeten en tenen. Een pedicure is voor hen niet nodig. 

Maagd (23 augustus – 22 september)

Maagden zijn echte charmeurs. Ze weten de juiste woorden te vinden om indruk te maken op iemand, maar ook hun uiterlijk zorgt ervoor dat mensen meteen van ze onder de indruk zijn. Wat het allermooiste is aan Maagden? Dat is toch wel hun buik. Door hun indrukwekkende taille weten ze altijd aandacht te trekken op het strand. 

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen hebben een groot, mooi hart. Het hart bevindt zich in de borst en dus kun je misschien al raden wat het mooiste is aan de Leeuw. Leeuwen hebben een prachtige borstkas en Leeuwinnen hebben prachtige borsten. Bovendien beschikken Leeuwen over veel zelfvertrouwen, waardoor ze nog aantrekkelijker worden. 

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen trekken alle aandacht met hun prachtige gezicht. Rammen worden dan ook gezien als een van de mooiste sterrenbeelden. Hun wenkbrauwen zijn mooi gevormd, hun neus staat in verhouding met hun gezicht en hun mond is om te zoenen. 

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen bieden je altijd een steuntje in de rug als je dat nodig hebt. Misschien verklaart dit dan ook waarom Weegschalen zo’n mooie rug hebben. Weegschalen hebben krachtige spieren in hun rug en dat is ook terug te zien. 

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren hebben sensuele persoonlijkheden en dat is terug te zien in hun nek. De manier waarop ze hun hoofd draaien of hun hoofd optillen is teder en benadrukt hun mooie hals. De nek, hals en keel van Stieren zijn dan ook hun mooiste uiterlijke kenmerken. 

Lees verder op de volgende pagina.