Actrice Melanie Griffith ziet dat ze te ver ging met plastische ingrepen: “Hopelijk zie ik er nu weer normaler uit”

Melanie ziet nu zelf ook dat ze veel te ver ging met het verbouwen van haar gezicht

Actrice Melanie Griffith was vroeger een prachtige vrouw, maar ze ging er steeds vreemder uitzien nadat ze vaste klant werd bij de plastisch chirurg. Haar lippen en wangen namen groteske vormen aan, maar Griffith zelf leek geen problemen met haar opvallende uiterlijk te hebben.

Sterker nog, ze had pas door dat ze veel te ver was gegaan met plastische chirurgie toen ze daar door haar omgeving op werd gewezen. “Ik realiseerde me dat niet totdat mensen begonnen te zeggen: ‘Oh mijn god, wat heeft ze gedaan?'”, aldus Melanie. “Dat deed zo’n pijn dat ik naar een andere arts ben gegaan en die heeft toen gecorrigeerd wat de eerste dokter allemaal had gedaan. Hopelijk zie ik er nu weer normaler uit…”

In het interview is Griffith ook open over haar verslavingsverleden, ze moest drie keer afkicken van drugs en pijnstillers. Haar kinderen Alexander (31), Dakota (27) en Stella (20) hebben daar volgens Griffith niet onder geleden. “Ik functioneerde altijd. Misschien heb ik dingen gelaten die ik wel had moeten doen, maar ik was er bijna altijd voor mijn kinderen. Ze hebben over het algemeen een bevoorrecht zigeunerleven geleefd.” Griffith (59), zelf de dochter van Hollywoodlegende Tippi Hedren, kreeg van elk van haar ex-mannen een kind. De vader van Alexander is acteur Steven Bauer, Dakota kreeg ze met Don Johnson en Stella’s vader is Antonio Banderas.

Bron: NU | Foto: Videostill