Het apparaat dat je kleren strijkt en vouwt is eindelijk verkrijgbaar! Hoe werkt het en wat kost dat?

huishouden

De revolutionaire FoldiMate is binnenkort verkrijgbaar

We schreven in juni van dit jaar al over een uitvinding die je doet beseffen dat mensen écht heel veel kunnen maken. Apparaten die vroeger als een utopie werden beschouwd, technisch onmogelijk te maken leken en waarvan niemand dacht er ooit 1 in huis te hebben worden anno 2016 werkelijkheid. Dit is ook zo’n apparaat: de FoldiMate. De FoldiMate strijkt en vouwt al je kleding! Moeiteloos.

Als we hier op de redactie ergens een hekel aan hebben dan is het de was doen. Het duurt altijd zo lang! De was aanzetten gaat nog wel, maar vervolgens alle broeken, t-shirts, overhemden, rokken en truitjes strijken en opvouwen… Pfoe! Soms zijn er uitvindingen die ons daarom erg gelukkig maken! Zo ook de FoldiMate. Bij dit superslimme apparaat is jouw enige taak nog om de schone was uit de wasmachine in de FoldiMate te hangen. Je nieuwe grote vriend doet vervolgens de rest: hij strijkt de kleding, vouwt het op en presenteert het als een keurig stapeltje dat je zo in de kast kan leggen.

Op de volgende pagina kun je een video zien van hoe de FoldiMate werkt, vertellen we waar de machine te bestellen is én verklappen we ook vast hoe diep je in je buidel moet tasten.


Pagina 1/2