Wow, wat een verschil! Arie Boomsma showt zijn nieuwe look op instagram, wat vind jij ervan?

Wat vind jij van Arie’s nieuwe look?

Eén van de knapste heren van Nederland is toch wel Arie Boomsma. Zijn knappe gezicht, zijn gespierde torso en kalme uitstraling: menig vrouw valt in katzwijm voor de populaire presentator, fotomodel én sportschooleigenaar. Zijn vriendin Romy is al even prachtig en samen hebben ze een schattig dochtertje, genaamd Bobby.

Picture perfect, het gaat Arie voor de wind. Voor zijn programma Grenzeloos Verliefd reist hij ook nog eens de hele wereld over, wat een leven! Op dit moment bevindt de boomlange presentator zich in Mexico en daar liet hij zich even flink onder handen nemen door een echte barbier. Op Instagram showde Boomsma zijn nieuwe look: zijn bekende baard is er helemaal af! Wow, dat is echt even wennen.

Sikje
Wat hij er zelf van vindt? Dit schrijft hij bij zijn post. “De Mexicaanse barbier heeft mij flink onder handen genomen. Lang geleden dat ik glad geschoren door het leven ging. En als je goed kijkt zie je dat hij een heel mal sikje liet staan. Of hij vergat daar iets, dat kan ook. Maar in beide gevallen kwam ik er pas achter toen ik uren later in een spiegel keek.” Zijn fans vinden het ook even wennen: ‘Ik mis je baardje’, en ‘Gelukkig groeit het weer aan’ is slechts een greep uit de reacties. Wat vind jij van de nieuwe look van Arie? Mis je zijn baardje ook of vind je deze gladgeschoren versie leuker?

Bron: Libelle | Beeld: videostill