Heb je een beetje een onderkin? Zo laat je hem minder opvallen

Een onderkinnetje, veel vrouwen hebben er last van!

Als je denkt dat een onderkin vaker voorkomt bij wat vollere vrouwen dan heb je het mis. Ook slankere kunnen last hebben van een onderkin. Het is dan ook niets om je voor te schamen, maar veel vrouwen voelen zich er toch ongemakkelijk bij. Gelukkig is er een aantal dingen die je ertegen kunt doen. 

De juiste voeding en beweging kan al effect hebben, maar dit heeft niet altijd het snelste of gewenste effect. Met deze tips kun je ervoor zorgen dat je onderkin wat minder opvalt.

Kapsel

Niet alleen kleren maken de man, ook je kapsel kan je look helemaal afmaken. Het juiste kapsel kan het effect hebben van een facelift, maar dan zonder botox. Zo kan een mooie korte bob bijvoorbeeld nét even wat meer lucht geven aan het gebied rondom je kin, waardoor deze slanker oogt. Heb je lang haar? Draag het dan eens in een paardenstaart. Hierdoor ogen je gezicht en nek langer, waardoor je onderkin veel minder opvalt.

Kleding

Vermijd kleding waarbij de focus op je nek ligt, zoals een coltrui, een blouse met hoge sluiting of andere tops waarbij er te veel gebeurt rondom de nek. Kies liever voor tops met een lage boord en een v-hals. Niet zo’n fan van een te diepe v-hals? Ga dan bijvoorbeeld voor een top met een mooie boothals.

Lees verder op de volgende pagina.

Página 1/2