Bijzondere telefoonhoesjes: van hoesjes van ‘mensenhuid’ tot ingebouwde makeup palettes

En waarom het zo belangrijk is om je telefoon te beschermen met een phonecase

Een telefoonhoesje of phonecase is essentieel als je je telefoon wilt beschermen. Hoe voorzichtig je ook op je sociale contactenbron bent, het kan maar zo uit je handen glippen. In dat geval kan een hoesje je redder in nood zijn. Heb jij een saai hoesje en ben je benieuwd wat er nog meer op de markt ligt? Bekijk dan deze bijzondere telefoonhoesjes.

Van telefoonhoesjes gemaakt van ‘huid’ tot telefoonhoesjes met makeup palettes erin.

Menselijke huid

Een hoesje gemaakt van een kunstmatige menselijke huid? Dat klinkt wel heel creepy. Desalniettemin is-ie toch gemaakt. Een groep onderzoekers aan The Bristol Interaction Group kwam met het design voor een phonecase gemaakt van een kunstmatige menselijke huid. De onderzoekers wilden een ‘personal touch’ toevoegen aan onpersoonlijke interactieve apparaten, zoals je telefoon dus. De huid reageert op commando’s door erop de drukken, te strelen, kietelen, grijpen of strekken. Zo kan je het volume reguleren door het hoesje op een bepaalde manier aan te raken of een lachende emoji versturen als je het hoesje kietelt.

Pokédex

Als je je telefoon in je broekzak wilt kunnen stoppen, is dit telefoonhoesje niet aan je besteed. Wil je van je telefoon graag een pokédex maken? Dan is dit het hoesje voor jou. Zeker leuk voor degenen die nog steeds Pokémon Go spelen.

Telefoonhoesje van gerecycled materiaal

We weten allemaal dat we een beetje rustig aan moeten doen met het plastic. We denken dan met name aan het plastic dat we maar een keer gebruiken, maar je helpt de wereld ook een handje mee als je bijvoorbeeld een telefoonhoesje gebruikt dat is gemaakt van gerecycled materiaal, zoals dit hoesje van gerecycled materiaal.

Makeup palette

Vrouwen sjouwen wat met zich mee in hun handtas. Bevat jouw handtas eigenlijk alleen je telefoon en wat makeup? Dan kun je je handtas wel wat efficiënter inpakken met deze phonecase die ook nog eens aan makeup palette bevat!

Belang van een hoesje

Misschien vind je bovenstaande telefoonhoesjes wel iets te bijzonder of gewoon niet bij jou passen. Wij snappen het. Toch kun je je telefoon het beste in een phonecase steken om ‘m te beschermen. Het beschermt niet alleen je telefoon, maar met een uniek hoesje maak je van je telefoon ook nog eens een mooie accessoire en je pakt niet zomaar de verkeerde telefoon van tafel als er meerdere mobieltjes op tafel liggen. Heb je net een nieuwe telefoon en heb je een hoesje voor je iPhone 11 pro nodig? Dan zijn er tig leuke hoesjes te vinden. Niet alleen voor de iPhone 11 vind je leuke exemplaren, maar voor alle telefoons zijn tegenwoordig hippe cases te vinden.

Lees ook: iPhone 5-gebruikers opgelet: update de telefoon om ‘m te kunnen blijven gebruiken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: Unsplash, Videostills YouTube: Tanner Day, Victoria B, Yesi loves beauty