Bilimplantaten zijn de ‘ideale oplossing’ voor Melisa: “Vroeger waren ze heel mooi, maar de laatste tijd zijn ze echt afschuwelijk”

Melisa

Melisa werd niet meer gelukkig van de aanblik van haar billen…

Ex-playmate en realityster Melisa Schaufeli wilde eigenlijk haar borsten onder handen laten nemen, maar eenmaal bij de plastisch chirurg koos ze toch voor een nieuwe bilpartij. Melisa is in de wolken met haar nieuwe billen en noemt het de ‘ideale oplossing’.

“Ik wou eigenlijk mijn borsten doen, want die heb ik al twintig jaar”, vertelde Melisa vrijdag aan Shownieuws. “Maar toen zag ik wat nieuws: een implantaat in je bilspier waardoor het lijkt alsof je twee jaar hebt gesquat. Nou, dat wil natuurlijk elke moeder die uitgezakt is.” De ‘herstelwerkzaamheden’ waren volgens de vrouw van ex-Ajacied Andy van der Meijde hard nodig. “Vroeger waren ze echt heel mooi, maar het laatste halfjaar zijn ze echt afschuwelijk lelijk. Er zit cellulitis in, het hangt.” Een paar jaar geleden paradeerde ze nog vol trots rond in een bikini, maar de laatste tijd hield ze liever haar t-shirt aan. “Andy was helemaal afgetraind en bij mij zakte alles in elkaar.”

Jaren aan de bak in de sportschool om haar bilpartij weer strak te krijgen, dat zag Melisa niet echt zitten. “Dat squatten vind ik allemaal wel leuk eruitzien op Instagram, die filmpjes waarin iedereen zich weer helemaal goed sport, maar ik heb daar geen tijd voor met drie kinderen.” En dus was een cosmetische ingreep nodig. “Dit is echt een snee in je spier, ik geloof van 10 centimeter, waar een implantaat in wordt gezet. Daardoor lijkt het gewoon alsof je weer gesport hebt.” Wij zijn reuze benieuwd naar het resultaat!

Bron: Telegraaf | Foto: Videostill