Bizar: als je hoort hoe oud deze vrouw echt is, valt je mond open!

Je gelooft nooit hoe oud deze dame is…

De foto’s van Taiwanese modeblogster Lure Hsu gaan op dit moment de hele wereld over, en niet alleen omdat ze mooi zijn om naar te kijken. Ze heeft de looks van een tiener, maar in werkelijkheid is ze niet jonger dan 42 jaar! De uitzonderlijk jong uitziende vrouw wordt in haar vaderland de ‘Godin van de eeuwige jeugd’ genoemd. 

Water en groente
Twee jaar geleden kende niemand haar nog, maar toen haar jongere zus Sharon (35) haar in 2015 op Facebook feliciteerde met haar 40ste verjaardag werd ze in korte tijd explosief beroemd. Het regende reacties bij de foto, men kon niet geloven dat Lure al 40 jaar oud werd. Inmiddels heeft ze honderdduizenden volgers op social media en gaan haar foto’s de wereld over. Iedereen die ze ziet vraagt zich af hoe het mogelijk is dat Lure zo ongelofelijk jong oogt: ,,Ze lijkt wel een tiener met dat rimpelloze gezicht en haar meisjeachtige uitstraling”, vindt iemand. Dat is voor een groot deel genetisch bepaald, benadrukt Hsu zelf. Maar ook andere factoren spelen een rol. Haar schoonheidsgeheimen: veel water drinken en groenten eten.

Hydrateren
Een andere tip voor ‘eeuwige jeugd’ is volgens Hsu dat je altijd goed moet hydrateren. ,,Ik drink elke dag veel water en vermijd suikerdrankjes zoals cola. Mijn enige zonde is eigenlijk een kop zwarte koffie na het opstaan. Een beetje cafeïne heb ik gewoon nodig om wakker te worden.” Ze eet vlees en vis, maar voor het grootste deel is haar dieet vegetarisch. “Van paksoi ben ik helemaal weg. Calorierijke dipsausjes laat ik echter links liggen. Verder neem ik dagelijks voedingssupplementen – zoals vitamine C-tabletten en collageen – om de huid glanzend te houden.” Wij denken dat het vooral genetisch bepaald is, maar veel groentes eten kan vast geen kwaad! Bekijk de foto’s van de strakke veertiger zelf hieronder:

???#lurehsu #??? #2020eyehaus #dita

Een bericht gedeeld door ??????? (@lurehsu) op

?????????????? #lurehsu #??? #moussyhk #MOUSSY #hollister

Een bericht gedeeld door ??????? (@lurehsu) op

??#??? #lurehsu #fingercroxx #ithk

Een bericht gedeeld door ??????? (@lurehsu) op

Bron: AD | Beeld Instagram