Christina viel 230 kilo af, maar is ongelukkiger dan ooit tevoren

Christina

Angst en onzekerheid achtervolgen Christina overal

Je valt een ongelooflijke hoeveelheid kilo’s af, zult makkelijker kunnen bewegen en toch is dat niet zo geweldig als het klinkt. Althans, voor Christina Phillips niet. In het TLC-programma My 600 lb Life was te zien dat ze 530 pond afviel door een maagverkleining, maar de vrouw is nog nooit zo ongelukkig geweest als nu. 

Dit zag ze niet aankomen.

Echtgenoot weg

Christina zou blij moeten zijn door het resultaat van de operatie en al haar harde werk. Toch bleek dit naderhand niet het geval. Doordat ze zoveel gewicht verloren was, verloor zij ook haar echtgenoot. Toen ze nog veel dikker was, kon ze namelijk niks zelf. Ze was compleet afhankelijk van haar man. Toen ze dingen weer zelf kon doen, was haar man de controle over haar verloren en dat kon hij niet aan. Hij verliet haar en dat was nog maar het begin van alle ellende.

Onzekerheid

Toen Christina voor het eerst te zien was bij het programma, woog ze 320 kilo. Dit heeft ze nu teruggebracht tot een gewicht van 83 kilo en wij vinden dat dat echt een staande ovatie waard is. Toch kan zij zichzelf niet anders zien dan dik. Ze snapt niet hoe haar nieuwe vriend haar mooi kan vinden en is heel bang dat ze een terugval krijgt. Ze heeft periodes waarin ze zichzelf uithongert en bang is voor het eten. Dit is de nieuwe uitdaging in haar leven en wij hopen intens dat haar zelfbeeld beter wordt en dat ze weer durft te genieten.

Wij vinden dat ze er fantastisch uit ziet!

Lees ook: Wie kent het bizarre makeover-programma ‘The Swan’ nog? Oud-deelneemster doet een boekje open!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Blasting news | beeld: videostills my 600 lb life