De mooiste kleding outletcentra om te bezoeken

outlet

Hier slaag je zeker!

Outlets voor kleding zijn interessant voor iedereen die op zoek is naar de beste deals. In Nederland zijn er tal van leuke outlets te vinden waar je kleding van topmerken kunt scoren tegen een fractie van de originele prijs. In dit artikel geven we een overzicht.

Designer Outlet Roermond

De Roermond Designer Outlet is een van de grootste en populairste outlets in Nederland. Hier vind je kleding van topmerken zoals Gucci, Prada, Roberto Cavalli, Moschino en Michael Kors. De outlet is gelegen in het prachtige Roermond, dus je kunt hier ook genieten van een mooie wandeling.

Er zijn in het outletcentrum ook voldoende restaurants te vinden om een lekker hapje te kunnen eten en er is ook een Starbucks-to-go. Je kunt er gemakkelijk met de auto komen (zorg wel dat je autoverzekering op orde is), of met het openbaar vervoer (trein of bus). Natuurlijk is op de fiets ook een mogelijkheid als je in de buurt woont, of je kunt een taxi bestellen.

Batavia Stad Fashion Outlet

Batavia Stad is een outlet in Lelystad waar je naar hartenlust kunt shoppen. Of je nou voor dames, heren of kinderen wilt shoppen, Batavia Stad heeft het allemaal. De luxe merken zijn ook goed vertegenwoordigd, dus zorg dat je een goede inboedelverzekering hebt, zodat je zeker weet dat je goed gedekt bent als er iets gebeurt.

Daarnaast is het goed om te vermelden dat er voldoende restaurants zijn en dat alle sanitaire voorzieningen keurig worden bijgehouden. Wil je meer exclusiviteit tijdens het shoppen, dan kun je lid worden van de Fashion Club. Je ontvangt dan exclusieve aanbiedingen. Er zijn ook bij Batavia Stad voldoende parkeerplekken en je komt er ook gemakkelijk met de bus. Het is zelfs een optie om met de boot aan te meren bij Batavia Haven.

Amsterdam The Style Outlets

Deze outlet bevindt zich in Halfweg, tussen de steden Haarlem en Amsterdam. Er is een exclusieve mix van Nederlandse en internationale topmerken, welke verdeeld zijn over ruim 100 winkels. Je vindt er o.a. Nike, My Brand, The Kooples en Guess. Daarnaast zijn er een aantal cafés waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een lekker broodje en een drankje. Treinstation Halfweg-Zwanenbug zit op 5 minuten loopafstand en als je met de auto komt, dan kun je deze gemakkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage, met circa 1450 parkeerplaatsen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner

Beeld: iStock