De trends worden steeds gekker: moet je zien wat mensen met hun tong doen!

 

tong

Deze tongtrend is misschien niet heel praktisch…

Gekke wenkbrauwen, de vreemdste kleuren lippenstift: we zijn tegenwoordig best wel wat gewend, maar tóch zijn er altijd weer dingen die ons enorm verbazen op het gebied van mode. De trend is in onze ogen niet praktisch en heel vreemd. Oordeel zelf!

Het begon allemaal toen de Australische blogger Jacinta Vukovic wat glitterlippenstift morste op haar tong. Ze vond het er grappig uitzien en bedekte toen haar volledige tong met het glittergoedje. Ze maakte een foto en plaatste die op Instagram. Daarna ging het heel snel. Mensen vonden het grappig en ze kreeg honderden likes en reacties. De trend werd dan ook snel overgenomen door andere bloggers en een ware rage ontstond. Glitters en diamantjes bedekken de tongen op Instagram massaal.

Toch is deze trend niet zonder risico’s. Niet elke glitter is bedoeld om op te eten. De blogster heeft een post geplaatst waarin ze waarschuwt alléén eetbare glitters te gebruiken voor de foto’s. Dat zijn de glitters die je ook op taarten en cakes doet om ze te versieren. Het ziet er grappig uit, maar of de trend heel erg geschikt is in het dagelijkse leven? Wij betwijfelen het.

 

When your morning smoothie tastes magical ?#glitter#glittertongue#goodmorning#lengua

Een bericht gedeeld door ??BAJUES?? (@bajues) op

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Unsplash