Deze bekende Amerikaanse beautyblogger met brandwonden laat zien wat je met make-up allemaal kunt doen! Dit is zo inspirerend!

De kracht van make-up

De Amerikaanse Shalom Nchom van 20 jaar liep als kind ernstige brandwonden op in haar gezicht. Tegenwoordig is ze opvallend genoeg beauty-guru en make-up artiest. Dat maakt haar verhaal juist zo bijzonder en uniek, want make-up speelt door die tragische gebeurtenis nu juist een bijzondere rol in haar leven.

Shalom Nichom vertelt op haar eigen YouTube-kanaal in een prachtig filmpje welke rol make-up voor haar speelt. Haar naam betekent in het Hebreeuws overigens “vrede” en wat is het dan geweldig om te zien dat ze een uiterst tragische gebeurtenis op deze inspirerende wijze weet om te buigen!

Op haar negende liep Shalom door een tragisch ongeluk met frituurvet ernstige brandwonden in haar gezicht, hoofd en in haar nek op. Vroeger werd ze daar mee gepest en mensen staarden vaak naar haar. Jullie kunnen je er vast wel iets bij voorstellen, het moet in ieder geval bepaald geen pretje zijn geweest voor Shalom.

Op haar dertiende ontdekte Shalom de geheimen van make-up en wat het kon doen voor haar brandwonden. Haar doel is nu om met haar beauty vlogs (haar instructiefilmpjes) andere vrouwen te inspireren en meer te leren over het gebruik van make-up. Bekijk op de volgende pagina 1 van haar bijzonder inspirerende filmpjes!


Pagina 1/2