Bizar: deze dame gaf duizenden euro’s uit om er uit te zien als een Barbie!

Barbie

Ze gaat heel ver…

Ontmoet de 27-jarige real-life Barbie: Valeria Lukyanova uit Oekraïne. Ze is wereldberoemd geworden als de “levende Barbie”. Haar lichaam en haar gezicht doen je al snel denken aan dat favoriete speelgoed van kleine meisjes.

Speelgoedpop

Het klinkt misschien gek dat er iemand als een Barbie uit zou willen zien, toch? Dat zou je denken, maar toch is het niet zo. Sterker nog, er zijn er nog veel meer dames die maar al te graag aangezien worden voor speelgoedpop! Valeria past cosmetische chirurgie om eruit te zien als Barbie en één van haar goede vriendinnen, Olga Oleynik, deed precies hetzelfde!

Gezicht

Hierboven zie je hoe Valeria eruit zag voor haar transformatie. Ze geeft toe dat ze het nodige heeft laten doen, maar niet aan haar gezicht. Eerlijk gezegd, als je naar deze twee foto’s kijkt, zijn wij er niet echt van overtuigd dat er geen plastisch chirurgie bij is komen kijken. Haar kin lijkt een stuk smaller en haar gezicht heeft sinds ze Barbie is geworden meer de vorm van een hart.

Haren

Om de transformatie helemaal compleet te maken, heeft Valeria haar haar gebleekt waardoor het nu een peroxide-achtige blonde kleur heeft. Ze gebruikt ook dikke lagen make-up en ze heeft contactlenzen om de juiste kleur ogen te krijgen.

Bekijk hoe ze er nu uitziet op de volgende pagina!

Pagina 1/2

Array