Dit verrassende product is dé uitkomst bij schurende dijbenen!

 

dijbenen

Vervelend met dit weer: schurende dijbenen!

Zon, slippers, wijntje in de hand en jurkje aan: het is weer zomer. Heerlijk om je benen lekker onbedekt te laten met een luchtig jurkje of korte broek, maar bijkomend nadeel hiervan is die eeuwig schurende dijbenen. Het loopt niet lekker en het kan ook nog eens zorgen voor pijnlijke rode plekken, die niet zomaar weggaan.

Schuren
Gooi een beetje zweet in de mix en je snakt weer naar je spijkerbroek. Geen paniek, dit product zou dit probleem tegen moeten gaan! En het ziet er nog erg gezellig uit ook… Vooral vrouwen hebben last van schurende dijbenen, maar ook sporters en mannen kunnen dit probleem ervaren. Je kan natuurlijk een broekje onder je jurk dragen, maar met temperaturen boven de 25 graden is dit al snel veel te warm. Ook talkpoeder is niet altijd een uitkomst als je geen zin hebt om overal witte vlekken te hebben.

Bandalettes
De uitkomst? Zogenaamde bandalettes! Deze kanten bandjes zijn speciaal bedoeld om schuren tegen te gaan. Ze zien eruit als stay-up kousen, maar dan zonder de daadwerkelijke kous. Als je de kanten variant té vindt, kan je ook gaan voor de sportieve variant: dijbanden. Je trekt ze aan onder een rokje of jurk en je dijbenen hebben nergens meer last van! Wij gaan het proberen, en jij?

Vond je dit artikel interessant? Bewaar ‘m op Pinterest

 

Bron: Margriet | Beeld: Unsplash