De droom van elke vrouw! Geldt deze nieuwe trend ook voor jou?

Verwisselbare hak

Wees de vrouw die je wilt zijn, wanneer je het wilt zijn!

Voor elke gelegenheid hebben we wel een ander paar liggen; pumps, ballerina’s, sandalen, laarzen, sneakers en ga zo maar verder. Welke vrouw heeft er nou extra schoenen in de handtas? Hoe graag we dat ook maar zouden willen, het is niet praktisch om ze mee te nemen. Maar daar is nu over nagedacht!

Bekijk hier de nieuwe trend op het gebied van mode. Hiermee is de droom van elke vrouw werkelijkheid geworden! Wat een afwerking, wat een design, wat een unieke kleurcombinaties!

Ontwerper Tanya Heath kwam op een briljant idee: verwisselbare hakken. Op deze manier kun je met de hak je schoenen in hoogte en in kleur makkelijk en altijd aanpassen. Hiernaast zijn ze makkelijk mee te nemen, dus dames, we kunnen onze tassen nog meer vullen! Zo heb je niet veel schoenen nodig om er elke dag anders uit te zien, maar zo kun je alleen al met een andere hak diverse outfits samenstellen.

 

Hakken

We kunnen dus oneindig combineren en aanpassen aan elke moment van de dag! Een simpele beweging en je kunt de hak van je schoen verwisselen voor een andere. Ze zijn er natuurlijk in alle soorten en maten. Ook bevindt zich in de schoen een memory foam zool om de absolute comfort van de hiel te garanderen! Wel kunnen deze wonderschoenen en hakken wat prijzig zijn. De kosten hiervoor bedragen tussen de 25 tot 500 euro.


pagina 1/1