Dyson lanceert prachtige limited edition Airwrap in de allermooiste kleuren

Hebben!

Op TikTok hadden we ze al meerdere keren gespot: de Dyson Airwrap en föhns in prachtige nieuwe kleuren. De limited edition van de razend populaire styling tools waren vooralsnog niet verkrijgbaar in Nederland. Maar, daar komt verandering in!

Moederdag

Speciaal voor Moederdag lanceert Dyson de Supersonic föhn en Airwrap multistyler in twee prachtige nieuwe kleurencombinaties: Ceramic Pink en Rose Gold. De inspiratie voor de prachtige limited edition was de parel. De Dyson ingenieurs observeerden het mooie natuurverschijnsel en wilden de essentie ervan vastleggen voor het concept van de Moederdageditie.

@meriskad Unboxing dyson limited collection, ceramic pink rose gold ? #unboxing #dysonairwrap #love ? back on 74 filmsbymai_ – ?

Inspiratie

Dyson designer Amelia Ayerst geeft nog wat meer uitleg over hoe ze tot de elegante kleurcombinaties zijn gekomen. “Roze is een tijdloze kleur die jaar na jaar nieuwe interpretaties krijgt in de designwereld. Voor deze editie werd lichtroze gekozen om een vleugje elegantie en warmte toe te voegen en de inspiratie erachter perfect te belichamen: de parel. Door lichtroze te integreren, streven we ernaar een gevoel van zachtheid en verfijning te creëren, waardoor de stylingervaring wordt verbeterd met een nieuwe esthetiek.”

De glans en de kleurel van de parel was de inspiratie voor de zachte lichtroze tint van de de behuizing. Gecombineerd met de diepe roze- en metallic pruimtinten zijn de producten elegant en tijdloos geworden. Dat is toch om verliefd op te worden!

Bijna te koop

Beide producten zijn vanaf april te koop. Als je al twijfelde om de multifunctionele Airwrap aan te schaffen, is de aankondiging van deze limited edition misschien net het zetje dat je nodig hebt. De Supersonic föhn zal €449 gaan kosten, en de Airwrap €549. Het blijft een investering, maar dan heb je wel de beste styling tool en in een unieke kleurcombinatie.

Lees ook: 10 veelgemaakte make-upfouten waardoor je er ouder uitziet

Bron: Beautify | Beeld: Pexels