Een prachtig trouwpaviljoen bovenop het water opent op de Malediven… je kunt het water zien door het glazen gangpad!

Malediven

Trouwen in een waterrijk paradijs

De zoektocht naar de perfecte trouwlocatie is iets wat veel stellen bezighoudt. Afhankelijk van je budget en je persoonlijke wensen kun je zelf op zoek gaan naar de plek om je droombruiloft te vieren of je huurt hiervoor een heuse wedding planner in. En voor diegenen die bijzonder nog niet bijzonder genoeg vinden, opent er een nieuw spectaculair resort op de Malediven! Je weet wel, die prachtige exotische eilandengroep met meer dan 1.000 koraaleilanden in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India.

Het luxueuze Four Seasons’ Landaa Giraavaru resort op de Malediven biedt een paviljoen op palen dat alleen maar per boot bereikbaar is. Gelegen aan het puntje van het eiland, biedt het gebouw van 45 m² ruimte aan 16 personen en het heeft tevens een prachtig glazen gangpad waarmee je onder water uit kunt kijken op een omheining waarin schildpadden zwemmen.

Four Seasons' Landaa Giraavaru, Malediven

“Landaa’s prachtige wilde natuur heeft al plaats geboden aan allerlei bruiloften en feesten”, volgens Armando Kraenzlin, de vice-president van Four Seasons’ op de Malediven.

Four Seasons' Landaa Giraavaru, Malediven 2


Pagina 1/2