BIZAR: deze vrouw gaf tienduizenden euro’s uit om eruit te zien als een ‘exotische Barbie’!

De droom van Martina is een zo donker mogelijk exotische Barbie worden…

Barbie is in de loop van de afgelopen decennia het idool en rolmodel van miljoenen kleine meisjes geweest en ze heeft nog niet bepaald aan populariteit ingeboet. Waar de meeste meisjes hun interesse in de goed geproportioneerde pop zo rond hun puberteit wel verliezen, wordt de obsessie bij sommigen steeds erger.

Dit is ook het geval bij de 28-jarige Duitse Martina Big.

Exotische Barbie

Zij doet er alles aan om zich te transformeren tot een menselijke Barbie. En dan wel een héél speciale soort, Martina wil er namelijk uitzien als een ‘Exotische Barbie’, en ze krijgt daar nu zelfs speciale huidinjecties voor. Een aantal weken geleden startte Martina met de derde fase van haar bizarre transformatie: melanine-injecties voor een donkerdere huid. En het werkt, zoals je op de foto’s kan zien… Martina zelf is er heel erg blij mee: “Ik had niet verwacht dat ik zó snel donker zou worden, maar het werkt echt goed. Ik vind het geweldig en wil echt tot tot het uiterste gaan. Het contrast van mijn crispy bruine huid en mijn blonde haar vind ik prachtig”, vertelt Martina in het programma Hooked on the Look.

‘Afrikaans’ donker

In het begin vonden haar fans het nogal extreem, maar inmiddels juichen zij Martina toe om nog donkerder te gaan. “Ze hebben gewoon nog nooit een wit persoon zo ‘African dark’ zien worden, en schrikken daarvan. Maar inmiddels moedigen ze mij aan.” Haar huidskleur is niet het enige dat Martina extreem heeft veranderd, ook haar borsten moeten eraan geloven. Ze heeft inmiddels een cupmaat 80s (wij wisten niet eens dat het bestond!) en daarmee heeft ze de grootste borsten van Europa. Naast haar borsten liet ze ook haar lippen opspuiten en is ze naar eigen zeggen ‘nog lang niet klaar’.

De transformatie van Martina: van linksboven naar linksonder…

Lees ook: Wauw: doe eens aspirine in de wasmachine; het resultaat is fantastisch!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Nieuws | Beeld Martina Big