Felle kritiek op déze outfit van Melania Trump tijdens bezoeken rampgebied in Texas

De kledingkeuze van Melania Trump leverde haar veel kritiek op

De Amerikaanse staat Texas is al dagen in de ban van de tropische storm Harvey. De regen is zo extreem dat er overal hevige overstromingen zijn, waardoor de schade enorm is en duizenden mensen hun huis hebben verloren. Er zijn zeven mensen overleden aan de gevolgen van één van de ergste stormen die het land ooit gekend heeft.

Merkwaardige keuze
President Trump en zijn vrouw Melania bezochten het rampgebied, maar haar kledingkeuze zorgde voor menig opgetrokken wenkbrauw. Waar Donald Trump een stevig paar wandelschoenen aantrok tegen het wassende water, kwam zijn vrouw aanzetten op een paar pumps die torenhoog waren. Volgens menigeen een bizarre keuze, op Twitter wordt er dan ook volop over gediscussieerd. “Een slim, doch absurd staaltje zelfbescherming”, meent iemand. Of: “Gênant, zo ga je niet naar een rampplek.” Weer een ander sneert: “Je bent volkomen gestoord, dit is geen fotoshoot voor een modeglossy.” En: “Merkwaardige keuze die vloedschoenen.”

Wankelend wegzakken
Naast de killerheels droeg Melania ook nog een grote zonnebril, terwijl het die dag zwaar bewolkt was. Trump en zijn eega vertrokken vanuit het Witte Huis naar een luchtmachtbasis in Maryland om daar per legerhelikopter naar het rampgebied te vliegen. Aanvankelijk liep de First Lady alleen over tegels en asfalt, maar toen ze een stukje moest lopen over een zompige grasmat zakte ze wankelend weg op haar hoge pumps. Later ruilde ze de slangenleren schoenen in voor een paar witte sneakers. Wat vind jij van de kledingkeuze van de presidentsvrouw? Laat het ons weten in de reacties!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: AD | Beeld Washington Post