“Gekke Haren Dag” laat kinderen voor één dag de meest gekke kapsels hebben. Het resultaat is super grappig en moet je zien!

Crazy Hair Day

Crazy Hair Day geeft je ruim baan voor je wilde kant

Crazy Hair Day, zegt dat jullie iets? Nee? Nou wij wisten ook niet wat het was hoor. Het blijkt weer zo’n typisch Amerikaanse traditie die hier misschien ook wel heel erg leuk zou zijn. Zoals de naam al doet vermoeden is het de bedoeling dat je je haar op deze dag zo gek en bijzonder mogelijk maakt.

Crazy Hair Day is een geweldig feest dat door scholen en andere instituten die met kinderen werken puur voor de lol georganiseerd wordt om kinderen en hun ouders hun wilde kant een beetje te kunnen laten zien. Op Crazy Hair Day worden kinderen aangemoedigd om met de gekste en meest creatieve haarstijl te komen die ze maar kunnen bedenken. Haargel, gekleurd haar en zelfs speelgoed in het haar is allemaal toegestaan.

De Amerikanen gebruiken hier allerlei bijzondere materialen voor. Waarschijnlijk vanuit de gedachte dat als je wilt opvallen dat je het dan maar beter gelijk goed kunt doen. Gezien het feit dat het maar voor één dag is, lijkt ons die totale haargekte wel geoorloofd! Wat vinden jullie? Is dit niet fantastisch? En bovendien, wees gewoon jezelf! We hebben in ieder geval de leukste kapsels van allerlei creatieve kinderen en ouders even op een rij gezet voor je. Wie weet vind je ze zo leuk dat je ze zelf ook gaat uitproberen met je eigen kinderen.

Crazy Hair Day 2

Crazy Hair Day 3

Crazy Hair Day 4

Crazy Hair Day 5

Bekijk nog veel meer stoere, mooie en creatieve Crazy Hair Day kapsels op de volgende pagina!


Pagina 1/3