Je gelooft nooit hoe deze make-upverslaafde ‘nep-Barbie’ er uitziet zónder alle plamuur

Zelfverklaard ‘nep-Barbie’ Summer krijgt een ware transformatie

De omgekeerde wereld! In het populaire Britse televisieprogramma 100% Hotter geven de presentatoren mensen geen make-over, maar een ‘make-under’. Dat wil zeggen dat ze dames en heren die heel veel make-up gebruiken en bizarre kleding dragen juist weer hun natuurlijke uiterlijk terugkrijgen.

Vaak worden kandidaten opgegeven door hun partner, vrienden of familie die het niet langer aan kunnen zien en zonder gêne met hun vriend, vriendin, broer of zus over straat willen.

Nagestaard
Dit was ook het geval bij de 21-jarige Summer, wiens vriendje Ryan er spuugzat van was dat zijn opvallend geklede vriendin overal werd nagestaard. “Ik wil weleens zien hoe ze er uitziet zonder al die opsmuk en ik wil normaal met haar over straat kunnen”, aldus een gefrustreerde Ryan. De kledingstijl van Summer was op z’n minst opvallend te noemen. Korsetten, netpanty’s, ultrakorte rokjes en hakken van meer dan 20 centimeter: niets was haar te gek.

Stripperhakken
Voor Ryan was de maat zelfs zó vol dat hij geen toekomst meer in de relatie zag als Summer zich niet wat subtieler zou gaan kleden en opmaken. Het ‘slachtoffer’ zelf ziet geen kwaad in haar extravagante uiterlijk, ze wil er naar eigen zeggen het liefst uitzien als een ‘nep-Barbie’. Toch liet ze zich overhalen tot een make-under. Door stylisten en visagisten werd haar ordinaire make-up verruild door natuurlijke tinten en haar netpanty en stripperhakken voor een prachtige en klassieke outfit. Bekijk de voor- en na foto’s maar, het lijken wel twee verschillende personen!

Dit later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld 100 % Hotter