Je gelooft nooit hoe deze vrouw eruitziet zónder al die lagen make-up… Onherkenbaar!

Vrouw zonder make-up

Deze Britse jongedame sloeg wel heel erg door met haar make-up!

Een beetje make-up kan wonderen doen. Een walletje wegwerken, wat blusher om er frisser uit te zien en mascara om je ogen te benadrukken. Wij zijn blij dat het bestaat! Maar sommige mensen slaan wel héél erg door in hun cosmetica-gebruik…

Zo ook de Britse Jade-Lynn (20), ze was haast niet meer herkenbaar onder al die lagen plamuur. En het laat haar jaren ouder lijken dan dat ze eigenlijk is! In het Britse televisieprogramma 100% hotter geven ze mensen geen make-over, maar een ‘make-under’. Dat wil zeggen dat ze vrouwen die heel veel make-up gebruiken juist weer hun natuurlijke uiterlijk teruggeven.

Afscheid
Jade-Lynn moest dan ook afscheid nemen van haar nepwimpers, dikke laag make-up en een tikje ordinaire kleding. Zelf was ze heel blij met haar ‘Barbie-look’, maar haar moeder zag haar graag anders en gaf haar op voor het programma. Huilend haalde het meisje de make-up van haar gezicht, maar ze straalde uiteindelijk toen ze het eindresultaat zag. Wát een verschil, het lijken wel twee totaal verschillende mensen!

Bron: Libelle | Beeld: videostill 100 % Hotter