Gepensioneerde vrouw voelt zich door make-over weer springlevend

De vrouw ziet er ineens tien jaar jonger uit

De 65-jarige Margarite werd door de coronacrisis min of meer gedwongen om vervroegd met pensioen te gaan. Hoewel ze haar baan als ergotherapeut hartstikke leuk vond, leek het haar een goed moment om te stoppen. Nu ze alle tijd van de wereld heeft, wil ze eindelijk eens iets voor zichzelf doen. 

Tijd voor zichzelf

Toen het coronavirus uitbrak, leek het Margarite een goed moment om vervroegd met pensioen te gaan. Ze is 65 jaar oud, haar kinderen zijn allang het huis uit en hebben zelf al kinderen, en ze heeft nu alle tijd van de wereld. Waar ze nu na al die jaren drukte met het gezin en haar werk eindelijk aan toe is? Een goede pampersessie. Make-up, haar, een nieuwe outfit. Kortom: een make-over. En daarvoor is ze bij Christopher, het gezicht achter Makeoverguy, zeker in goede handen.

Stijlvol en fris

Nadat Christopher Margarite even goed onder handen heeft genomen, lijkt én voelt ze zich tien jaar jonger. “Ik moest heel erg wennen aan mijn gepensioneerde leven. Het is wat simpeler en wat saaier. Maar nu voel ik me weer levend en jeugdig. Ik voel me nu goed over mijzelf”, reageert de vrouw dolenthousiast. Haar wensen – “stijlvol en fris” – zijn zeker uitgekomen.

Before and after

Ook hoopt ze dat haar man blij zal zijn met het resultaat. In eerste instantie leek hij niet zo enthousiast dat Margarite een make-over zou ondergaan. “Tja, je zal dan waarschijnlijk wel alleen moeten gaan”, reageerde hij toen Margarite vertelde dat ze naar Makeoverguy af zou reizen. “Hij is nogal bang voor corona, waardoor hij liever het huis niet uitgaat.” Dus vertrok Margarite in haar uppie richting Christopher. “Mijn man stond me uit te zwaaien, met zijn iPad in zijn hand. Om mijn before look vast te leggen”, lacht Margarite. Ze denkt dat hij de after look nóg leuker gaat vinden.

Bekijk hieronder de transformatie van Margarite:

Lees ook: Rouwende moeder krijgt make-over en voelt zich weer levendiger

Bron: Makeoverguy | Beeld: Videostill