Vrouw gaat van geverfd haar naar volledig grijs en het resultaat is prachtig

grijs

Mooi grijs is niet lelijk

Een metamorfose ondergaan is altijd iets spannend. Zeker wanneer je de kapper volledige vrijheid over je haar geeft. Vaak gaat de schaar erin en worden de lokken geverfd, maar tijdens deze metamorfose wordt het haar juist niet geverfd. Tijdens de makeover van Monaya gaat de kleur uit haar haren en na de makeover gaat ze met een stralende grijze coupe door het leven. En het staat haar prachtig en fris!

Haar echtgenoot wordt emotioneel wanneer hij Monaya ziet met haar nieuwe look.

Grijs haar

Monaya vindt dat het tijd is voor een nieuw look en vraagt Makeoverguy om hulp. Waarom ze de makeover wil? “Om me weer leuk te voelen”, vertelt ze in een video op het YouTubekanaal van Makeoverguy. Dat laat Christopher, oftewel de Makeoverguy, zich geen twee keer zeggen. Hij durft de schaar in het lange haar van Monaya te zetten en hij kiest ervoor om haar grijze uitgroei niet bij te kleuren. “Ik vond haar natuurlijk kleur prachtig”, schrijft hij.

Resultaat

Ook Monaya is blij met het resultaat. “Ik ben van dat heksenhaar af”, grapt Monaya wanneer ze zelf het resultaat ziet. Haar man moet even slikken wanneer hij zijn vrouw ziet. Het is totaal anders, maar het valt in de smaak. “Je ziet er prachtig uit”, vindt hij. Ook wordt hij wat emotioneel wanneer hij zijn vrouw ziet en pinkt een traantje weg.

Bekijk hieronder het resultaat.

Lees ook: Sharla krijgt indrukwekkende metamorfose van de Makeover Guy

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Makeoverguy | Beeld: Videostill