Goed nieuws dames: Magic Mike komt met liveshows! Een feest met mooie mannen!

Channing Tatum zal schitteren in een Magic Mike live show

De temperatuur stijgt vandaag, letterlijk en figuur dan, want deze aankondiging zal een hoop vrouwen verheugen: de populaire Magic Mike films met in hoofdrol de Amerikaanse hunk Channing Tatum en niet vergeten ook rollen voor minstens net zulke mooie mannen Matthew McConaughey, Joe Manganiello en Alex Pettyfer.

De liveshow zal gebaseerd zijn de immens populaire Magic Mike films. En niemand minder dan Channing Tatum kwam zelf met het idee en hij zal zelf de stripshows ook regisseren, dat liet hij weten op Facebook en YouTube.

Om nog even je geheugen op te frissen hebben we hier nog een mooi filmpje voor je:

“Ik zat te denken; wat is de volgende stap voor Magic Mike?”, zei Channing Tatum op Facebook. “2D hebben we al twee keer gedaan en 3D is al sinds Avatar niet meer cool.” Hij maakt zelfs de grap dat hij ook nog aan aan Virtual Reality heeft gedacht, maar dat hij uiteindelijk het ‘virtual’ gedeelte daarvan heeft laten vallen. Dat lijkt ons duidelijk nu er een live versie komt.

Voordat je al in de zevende hemel bent, helaas voor de die hard fans zal Channing Tatum zelf, die Magic Mike speelt in de films over een groep mannelijke strippers, niet optreden in de show. Hij gaat de show alleen regisseren. Jammer he? Maar iets is beter dan niets toch dames? De liveshows worden gebaseerd op Club Domina uit de tweede Magic Mike film, Magic Mike XXL. Per voorstelling kunnen er 450 bezoekers terecht en het is de bedoeling dat Magic Mike Live in maart 2017 opent in het Hard Rock Hotel en casino in Las Vegas. Een gokje wagen én bloedmooie mannen kijken, wat wil je nog meer? Wie zou er wel willen gaan? Laat het ons weten, we zijn benieuwd! Vergeet dit goede nieuws niet te delen met al je vriendinnen!

Beeld: videostill