Heb je trouwplannen? Zeeman heeft een goedkope trouwjurk voor maar €29,99! Wees er wel snel bij!

Volgens Caroline heeft de vrouwelijke klant daar tegenwoordig wel behoefte aan: “Mensen maken steeds vaker een afweging waar ze wel of geen geld aan uit willen geven. Dus dat geldt ook voor de trouwjurk. Deze jurk is voor de vrouwen die een mooie jurk willen, maar ook beseffen dat je hem na dé dag in de kast hangt.”

De jurk is in vier verschillende maten verkrijgbaar, maat 38, 40, 42 en 44 en hij heeft een hoog sluitende top van romantisch kant, een onzichtbare ritssluiting op de rug en de rok is opgebouwd uit vier lagen stof bestaande uit satijn en tule. Het is een extra lange jurk die gemakkelijk op de juiste lengte gemaakt kan worden, dus geen ingewikkeld gedoe met deze jurk.

Mocht je nou serieus geïnteresseerd zijn in de jurk dan moet je wel snel zijn. De trouwjurk is namelijk sinds gisteren beschikbaar in de webwinkel van Zeeman in een vooralsnog exclusieve oplage van slechts 1500 stuks. Naast de jurk biedt Zeeman ook een bruidsmeisjesjurkje erbij aan voor slechts 6,99 euro en ook nog verschillende andere bruidsaccessoires.
Dat is toch wel even iets anders dan een peperdure bruidsjurk uit het succesvolle Amerikaanse tv programma Say Yes To The Dress met presentator Randy Fenoli op vrouwenzender TLC. Diezelfde Randy Fenoli was eind vorig jaar nog in ons land voor het allereerste tweedaagse gelijknamige trouw-event in de Amsterdam RAI.


Pagina 2/2