HEFTIG: de facelift van deze Amerikaanse vrouw ging totaal mis… ‘Het voelde alsof ik het gezicht had van een buitenaards wezen’

Carol was een prachtige vrouw, totdat ze bezweek voor een facelift..

De 54-jarige Carol Bryan uit de Amerikaanse staat Florida maakt een ware nachtmerrie door. Haar uiterlijk is erg belangrijk voor haar, ze begon al vroeg met modellenwerk.

Zoals zovelen wilde Carol alles doen om haar schoonheid zo lang mogelijk te behouden en klopte ze al meermalen aan bij de plastisch chirurg voor botox-injecties, maar toen ze ook een keer een filler probeerde ging het helemaal mis. Een corrigerende procedure maakte alles nog veel erger… Een vervormd en opgezwollen voorhoofd, dichtgedrukte ogen… Het was zo erg dat Carol niet meer in de spiegel keek. “Het voelde alsof ik het gezicht had van een buitenaards wezen”, vertelt Carol. “Mijn voorhoofd was zo zwaar dat het over mijn ogen zakte en ik het omhoog moest tapen om nog iets te kunnen zien.” Het was zo erg dat Carol zelfs overwoog om zelfmoord te plegen. De dokters hadden verteld dat een beetje meer volume in haar voorhoofd en kaak jaren van haar leeftijd af zouden snoepen, maar het werd verkeerd gebruikt… Lees verder op de volgende pagina, waar je ook de foto’s kan zien!


Pagina 1/2