Hij logde per ongeluk in op de Facebook account van zijn toekomstige vrouw. Dat moet voorbestemd zijn!

Schuyler Benson en Celeste Zendler

Facebook is match maker

Dit zijn Schuyler Benson en Celeste Zendler uit de Verenigde Staten. In 2009 opende Schuyler Facebook op zijn tweedehands telefoon en hij kwam erachter dat hij ingelogd was op het account van Celeste, ook al hadden ze elkaar nog nooit ontmoet.

Ze hadden elkaar niet alleen nog nooit ontmoet, maar ze hadden nog nooit in dezelfde staat gewoond, ze hadden geen gezamenlijke vrienden en ze hadden ook geen gemeenschappelijke interesses op Facebook. Shuyler woonde op dat moment in het zuiden van de staat Arkansas en hij had de fout helemaal niet door, totdat hij een paar posts plaatste op de account van Celeste. Vanzelfsprekend begreep zij er helemaal niets van.

Schuyler Benson en Celeste Zendler 2

Zowel Schuyler, Celeste en hun vrienden probeerden op verschillende manieren het probleem op te lossen, maar niets werkte, omdat hij überhaupt geen log-in informatie had.
Facebook wist overduidelijk dat dit de ideale match was, want ze maakten het niet makkelijk om het probleem op te lossen. Uiteindelijk stuurde Celeste Schuyler een vriendschapsverzoek en was toen in staat om uit te loggen uit haar eigen account. Lees dit bijzondere liefdesverhaal verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2