Iedereen heeft een kont, maar wat voor type achterwerk heb jij? Ontdek de interessante wetenschap erachter!

De verschillende achterwerken

Er blijken vijf verschillende billen te bestaan

Dit mag je toch gerust wel opmerkelijke wetenschap noemen, want wie staat er nou bij stil? Iedereen heeft billen, ook wel bekend als een zitvlak, een kont, een zitkussen, een reet of een achterwerk, ja die dus. Maar we hebben een verrassing voor je, want er blijkt behoorlijk veel wetenschap achter schuil te gaan. Er blijken namelijk vijf verschillende types te bestaan en elke vrouw heeft een specifiek paar billen dat voldoet aan één van deze vijf types.

Deze bijzondere kennis komt van plastisch chirurg Dr Matthew Schulman uit New York in de Verenigde Staten die naar schatting 50.000 achterwerken uit 35 landen heeft onderzocht als onderdeel van zijn werk. Dus hij weet waar hij het over heeft. Hij vertelde Cosmopolitan US dat er vijf vormen zijn die een achterwerk kan hebben: de V-vorm, de A-vorm, vierkant, rond of een omgedraaid hart. De vorm van je achterwerk is afhankelijk van de plaats van je bekken en je heupen, de distributie van vet, de omvang van je bilspieren en de wijze waarop je spieren aan je dijbeen vastzitten. Het klinkt allemaal behoorlijk wetenschappelijk natuurlijk en dat is het ook, dus ontdek snel wel type achterwerk jij hebt!

Een A-vorm achterwerk

De A-vorm

Je hebt een A-vorm als je achterwerk breder wordt bij de heupen.

Een vierkant achterwerk

Een vierkante vorm

Dit is het geval wanneer de lijn tussen je heupbeen en de buitenste dijen recht loopt, loodrecht naar de grond zonder dat hij naar buiten of naar binnen neigt.

Bekijk de overige drie op de volgende pagina.


Pagina 1/2