Hilarisch: internet vergelijkt peperdure tas met hondenpoepzakje

Oordeel zelf: haute couture of een hondenpoepzakje?

‘Simpel en elegant’ is ongetwijfeld de look waar de ontwerpers bij het luxe Italiaanse merk Bottega Veneta voor gingen met hun nieuwe clutch ‘BV Twist’. Het internet is het daar niet mee eens: “Lijkt op een hondenpoepzakje.”

Prijskaartje

De designertas is peperduur. Je moet voor het handtasje maar liefst 1600 euro voor neertellen. Op haar website omschrijft het Italiaanse luxemerk de tas als een ‘soft sack shape’ met een handvat dat er ‘casually knotted’ uitziet om je pols. Oftewel: een soepele tas met een informele uitstraling.

Hondenpoepzakje

Het internet beschrijft de peperdure designertas nét even iets anders. Shoppers vinden dat de handtas toch wel erg veel weg heeft van een hondenpoepzakje. Je weet wel, zo’n plastic zwart zakje dat je gebruikt om de ontlasting van je viervoeter op te ruimen. “Ik scrolde online door wat designerhandtassen. Ik spuwde bijna mijn thee uit toen ik zag hoe duur en belachelijk deze was”, vertelt een vrouw aan de Britse krant The Sun.

Haute couture

“Zorg ervoor dat je niet per ongeluk met je hondenpoepzakje op stap gaat”, grapt iemand op Twitter. Maar zie het zo: je hoeft je nu zeker niet meer te schamen als je met een gevuld hondenpoepzakje over straat loopt. Je hebt gewoon haute couture aan je arm, en dat voor maar een fractie van de prijs.

Lees ook: Deze ‘normale’ kersttrui gaat heel het internet over om hilarische reden

Bron: HLN | Beeld: Unsplash