DIT is de grootste fout die vrouwen maken met mascara, wij deden het ook verkeerd!

Doe jij dit ook met je mascara?

Wanneer je een fervente mascaragebruikster bent, ben je vaak wel teleurgesteld wanneer je mascara aan het eind van z’n latijn is. Het ligt er natuurlijk aan welke mascara je gebruikt, maar sommigen tasten best diep in de buidel voor de juiste mascara. Dan wil je dat-ie zo lang mogelijk meegaat. Maar als je dat wilt, moet je deze fout écht niet maken.

Een van de meest gehoorde euvels van mascara is dat het zwarte goedje supersnel uitdroogt. Je kunt dan nog wel een half buisje hebben, maar als je mascara droog is, heb je er maar weinig aan. Droogt die van jou snel uit? Dan kan het zijn dat je ‘m verkeerd gebruikt.

Uitdroging
Wanneer je het buisje opendraait, pomp je vaak met het borsteltje om zo te zorgen dat er mascara aan het borsteltje gaat zitten. Maar dit is helemaal niet zo handig. Door het borsteltje te pompen in het buisje, droogt de zwarte massa veel sneller uit. Gelukkig is er een makkelijke techniek waardoor je mascara niet snel uitdroogt. Je moet het borsteltje juist al draaiend rustig uit het buisje trekken. Zit er niet genoeg aan het borsteltje? Draai ‘m dan weer voorzichtig in het buisje om er meer mascara aan te krijgen. Door deze techniek toe te passen, komt er veel minder lucht bij je mascara waardoor de mascara veel langer goed blijft. En hier bespaar je weer geld mee! 

Bron: TipHero |  Beeld: Videostill How Cast