Vrouw ziet er jaren jonger uit na indrukwekkende metamorfose

De schaar wordt in haar lange lokken gezet

Ze zeggen weleens: kleren maken de man. Maar is dat wel helemaal zo? Ook een likje make-up en een nieuw kapsel kunnen een wereld van verschil maken. Vraag maar eens aan Molly Ray. Ze bracht een bezoekje aan de Makeoverguy en gaat dankzij deze metamorfose met een totaal andere look door het leven.

Molly wilde weer een goed gevoel hebben over haar uiterlijk.

Carte blanche

“Ik word ouder en ik zou graag mijn beste zelf zijn”, vertelt Molly in een video van Makeoverguy wanneer haar wordt gevraagd waarom ze de metamorfose wil ondergaan. “Ik keek in de spiegel en een oudere vrouw staarde naar me. Ik heb zin in de metamorfose en heb geen angsten. Ik weet dat ik in goede handen ben. Christopher krijgt van mij de vrije hand, carte blanche. Ik wil gelukkig met mezelf zijn en met hoe ik eruit zie.”

De makeover

Christopher, die beter bekend is onder de naam Makeoverguy, liet zich dat geen twee keer zeggen. Hij zette de schaar in Molly’s lange lokken en verfde haar haar. Een nieuw kapsel kan al een wereld van verschil maken, maar ook nieuwe kleding en make-up kunnen iemand een frisse uitstraling geven. Molly is superblij met het resultaat. “Ik voel me fantastisch en gelukkiger. Ik voel me geweldig”, zegt ze na de metamorfose.

Al benieuwd naar het eindresultaat van de metamorfose?

Idee over ouderen

Molly is zich ervan bewust dat ze ouder wordt, maar dat betekent niet dat je niet meer kunt genieten van je leven. Ze vindt het daarom jammer dat de maatschappij je dat idee wel voorspiegelt. “Wanneer je naar commercials kijkt, gaat het altijd over jonge mensen. De enige momenten waarop je oudere mensen ziet, is in commercials over incontinentie of de laatste wandelstok. Ik heb nu het initiatief genomen om uit mijn comfort zone te stappen en een makeover te ondergaan. Het is helemaal voor mij. Ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen geluk.”

Bekijk hieronder de video met het resultaat van de makeover.

Lees ook: Oma krijgt make-over en kleinkinderen kennen haar amper terug

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: YouTube Makeoverguy | Beeld: Videostill Makeoverguy