Meghan Markle en koningin Máxima hebben hetzelfde beautygeheim

Zo komen ze dus aan hun stralende voorkomen

Koningin Máxima mag dan wel richting de 50 jaar gaan, maar de 47-jarige heeft nog altijd een stralende huid. Ook de 10 jaar jongere Meghan Markle komt altijd goed voor de dag. Wat blijkt? Beide royalties maken gebruik van hetzelfde schoonheidsproduct. 

Make-upartist Michelle Stern weet wel wat meer over het beautyproduct.

Prachtige outfits en goed voorkomen

Als buitenstaanders lijkt het leventje van royalties best mooi. Ze krijgen erg goed betaald om hun gezicht te laten zien op tig leuke aangelegenheden, terwijl ze zichzelf dan ook nog eens mogen hullen in prachtige outfits. Hoewel hertogin Meghan Markle en koningin Máxima erg van elkaar verschillen, hebben ze een ding gemeen: ze komen altijd goed voor de dag.

Schoonheidsgeheim

De huid van zowel Meghan als Máxima lijkt altijd te stralen. De 47-jarige Máxima heeft een strakke huid en daar is geen prikje botox aan te pas gekomen. Make-upartist Michelle Stern weet wel hoe dit zit en vertelt meer over het beautygeheim van onze koningin aan Amsterdam Stijl.

Botoxgel

“Koningin Máxima gebruikt al jaren een biologische botoxgel die uit champagneblad gewonnen wordt. Het is dus een pure organische gel”, aldus Michelle. Bevestigd is het niet, maar naar verluidt zouden ook Meghan Markle en Michelle Obama fan zijn van deze gel.

Lees ook: Zo ziet het vliegtuig van Willem-Alexander en Maxima er vanbinnen uit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Amsterdam Stijl, Show | Beeld: Videostill, RVD, Jeroen van der Meyde