Krap bij kas? Met déze vreemde truc bespaar je honderden euro’s bij het winkelen

 

Op deze manier bespaar je veel geld tijdens het winkelen

Het gebeurt ons allemaal wel eens dat het einde van je geld een stuk sneller in zicht is dan het einde van de maand. Lastig, zeker als je bijvoorbeeld echt een paar nieuwe truien nodig hebt, omdat er gaten in de oude zijn gevallen. Dan maar weer in de sale kijken?

Nee hoor, er bestaat namelijk een manier om veel geld te besparen tijdens het winkelen en daar heb je geen kortingscode voor nodig.

Mannenkleding
Met dit handige trucje bespaar je flink wat geld tijdens het shoppen en het enige dat je ervoor hoeft te doen is je horizon een beetje verbreden. Zo heb je vást weleens gehoord dat mannenscheermesjes goedkoper zijn dan vrouwenscheermesjes, en volgens de luxe Britse winkel Avenue 32 oprichter Roberta Benteler geldt dit dus ook voor kleding. “Mannenkleding is altijd veel goedkoper dan vrouwenkleding. En het grappige is: mannentruien zijn vaak ook nog eens mooier gesneden. Ik koop regelmatig mannentruien in de kleinste maat en ze vallen echt perfect!’’

Pink Taxing
Pink taxing, zo heet het fenomeen dat vrouwenproducten vaak duurder zijn dan mannenproducten. Business of Fashion deed hier onlangs onderzoek naar en kwam erachter dat bijna élk kledingmerk hogere prijzen hanteert voor vrouwenitems dan voor soortgelijke items voor mannen. Bizar toch? Het lijkt ons in ieder geval de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de mannenafdeling van je favoriete winkel!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Pexels