Last van vlekken en rimpels? Geen nood, met dit product ben je er zó vanaf!

Dé oplossing voor al je huidproblemen!

Van jong tot oud; iedereen heeft wel eens een periode dat hij of zij last heeft van huidproblemen. Deze problemen kunnen uiteenlopen van rimpels en hyperpigmentatie tot acné en littekens. Gelukkig bestaat er nu een nieuw product dat al deze problemen op kan lossen!

Dat we allemaal wel eens last hebben van huidproblemen is een feit. Hoe we er vanaf kunnen komen is altijd de vraag! Neem je het heft in handen en koop je de hele drogisterij leeg op zoek naar hét wondermiddel? Ga je naar een schoonheidsspecialiste? Beide opties kosten vaak handen vol met geld, waardoor we op den duur de hoop maar opgeven en duimen dat het vanzelf weer over gaat. Gelukkig is daar nu de dermaroller; dé oplossing voor al je huidproblemen. Een dermaroller is een eenvoudig apparaat; het bestaat uit een roller met daarin verschillende kleine naaldjes die de herstelprocessen in je huid stimuleren. Naaldjes? Wat?! Ja, de naalden zorgen ervoor dat er miniscule gaatjes in je huid worden geprikt, waardoor de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Het werkt echt! Bekijk hier de resultaten van de dermaroller.

De dermaroller kan gebruikt worden voor huidveroudering (rimpels, verslapping), acné, littekens en hyperpygmentatie. Het kan niet alleen op het gezicht, maar ook op de rest van het lichaam toegepast worden. Het gebruik van de roller is eenvoudig: maak je gezicht schoon en reinig de roller met 80% alcohol. Rol hierna rustig over je huid heen en breng vervolgens een hyraterend serum aan. Laat even intrekken en gebruik een voedende crème of een lekker maskertje. Maak als laatste de dermaroller wederom goed schoon met 80% alcohol en herhaal dit proces na enkele weken.

Je zult zien dat je huid weer straalt en jij (letterlijk) een stuk beter in je vel zit! Interesse in de dermaroller? Neem dan eens een kijkje op www.dermarolling.nl voor meer informatie.