Lelijk shirt of absolute uitkomst? Dít t-shirt laat je borsten groter lijken!

Wat vind jij van dit t-shirt?

Ben jij die ene die door Moeder Natuur werd overgeslagen toen ze cupmaten ging uitdelen? Dan vind je dit shirt van deze Japanse ontwerper misschien wel handig. Dit shirt met blokkenprint creëert de illusie dat je borsten groter lijken.

Japanse ontwerpers bij ekoD works ontwierpen een wit t-shirt met daarop een vakjespatroon. Klinkt in eerste instantie niet zo uniek, maar de onderwerpers van het zogenoemde Illusion Grid T-shirt ontwierpen hiermee een bijzondere creatie. De vakjes zorgen namelijk voor een optische illusie waardoor je voorgevel voordelig uitkomt.

Wanneer je met iemand praat die het shirt aanheeft, lijken de borsten van voren duidelijk aanwezig. Echter zie je vanaf de zijkant dat dit niet het geval is en zie je de borsten op ware grootte. De schaduwen en lijnen in dit shirt houden ons brein dusdanig voor de gek waardoor het lijkt alsof iemand een royale cupmaat heeft.

Succesvol?
Maar slaan de ontwerpers de plank hier niet erg mee mis? Er zijn al mensen die het shirt niet mooi noemen en bovendien zijn wij van mening dat iedereen tevreden moet zijn met haar (of zijn) figuur, ongeacht welke cup vrouwen hebben. Onze boodschap: dragen waar jij je fijn bij voelt!

Bron: HLN. Beeld: ekoD Works