Dit moet je even zien, deze vrouw kan toveren met Make-up! Dit wil elke vrouw toch?

Goar Avetisyan verricht wonderen voor vrouwen

De kracht van make-up is groot en de vrouwen die door de 22-jarige Russische make-up artist Goar Avetisyan uit Moskou onder handen genomen worden, zijn er het levende bewijs van. De 22-jarige jongedame heeft maar liefst meer dan 2 miljoen volgers op haar Instagram account en als je de transformaties ziet die zij doet voor vrouwen, dan begrijp je meteen waarom. Zelden waren wij zo onder de indruk van wat make-up kan doen en hoe het iemands uiterlijk totaal kan veranderen!

Goar Avestisyan, de dame op beide bovenstaande foto’s, gebruikt haar vaardigheden om vrouwen de juiste kleuren, contouren en glamour te geven tot in de perfectie. Sterker nog, de beelden van vooraf en achteraf verschillen zo drastisch van elkaar dat het heel moeilijk is om te geloven dat het vanaf het begin tot het einde om dezelfde vrouwen gaat. Ja we weten het, belofte maakt schuld, maar we beloven je wel alvast plechtig dat we over deze make-up tovenares niets teveel hebben gezegd. Het is in feite tovenarij! We weten het nu zeker, voor de complete make-over moet je écht bij de Russen zijn, wie had dat gedacht? Lees namelijk ook maar eens ons artikel over de geweldige Russische image designer Konstantin Bogomolov, dat artikel vind je hier.
We laten je niet langer in spanning wachten, bekijk de waanzinnig mooie foto’s van Goar Avestisyan op de volgende pagina!


Pagina 1/2