65-jarige man kust lange lokken vaarwel en ziet er jaren jonger uit

De man kreeg vijf jaar geleden zijn laatste knipbeurt

Een metamorfose ondergaan: lang niet iedereen durft het aan. Vreemden die de schaar in je lokken zetten, je haardos van een andere kleur voorzien en je een geheel andere look aanmeten. Doe het maar even. De 65-jarige Frankie durfde het daarentegen wel aan en het resultaat is verbluffend.

Niet naar de kapper

De 65-jarige Frankie Verroca vond het wel tijd voor een make-over. De man, die al meer dan vijf jaar geen kapper bezocht, heeft lokken die langer zijn dan die van de gemiddelde vrouw. En die lokken, die blijven tijdens de metamorfose niet gespaard.

Acteur

Frankie is een behoorlijk opvallend personage. Het komt dan ook niet als een verrassing dat hij acteert. Al sinds zijn middelbare school vertolkt hij bijzondere rollen. Het zijn vaak de wat kleinere rollen die hij op zich neemt. Hij speelde verscheidene rollen in de serie Gotham (van psycho gevangene tot een dakloze man) en was te zien in Younger, Ricki and the Flash en Joker.

Geen liefdesleven

De rollen die Frankie op zich nam waren vaak die van ‘een oud creepy type’. Van dat imago wilde de acteur eigenlijk wel af. “Ik heb geen persoonlijk leven”, deed Frankie bij de Rachel Ray Show uit de doeken. Hij denkt dat zijn uiterlijk daar een grote rol in speelt. “Zou jij mij daten?”

Baard weg

Ook Francie, de tante van Frankie, vindt het tijd voor een make-over. Het haar en de baard mogen er van haar wel af. “Ik vind de baard niet mooi”, zei de 100-jarige Francie eerlijk.

Resultaat

Zijn tante is een enorme fan van de Rachel Ray Show en de man besloot daar aan te kloppen voor een make-over. En het resultaat? Dat mag er zijn! Het haar is kort en van een baard is geen spoor meer te bekennen. “Ik voel me een ander persoon”, vindt Frankie. Bekijk hieronder het nieuwe uiterlijk van Frankie.

Lees ook: Vrouw ondergaat simpele metamorfose en ziet er daarna totaal anders uit

Bron: YouTube Rachael Ray Show | Beeld: Videostill Rachael Ray Show