Mensen met deze drie sterrenbeelden hebben een gat in hun hand

sterrenbeelden-geld-uitgeven

Ze kijken niet op een dubbeltje meer of minder

Sommige mensen grijpen elke mogelijkheid aan om lekker te gaan shoppen. Of het nu voor een ander is of voor henzelf: ze vullen het liefst elke dag een (online) winkelmandje met nieuwe aankopen. Deze eigenschap kunnen we linken aan astrologie. Mensen met de volgende drie sterrenbeelden blijken namelijk standaard geld over de balk te smijten.

Weegschaal

Mensen met het sterrenbeeld Weegschaal zijn dol op mooie spullen. Het maakt ze niet uit dat sommige dingen duur zijn: ze gaan graag voor kwaliteit. Vaak lijken het rustige mensen, maar verandert dat als het op shoppen aankomt. Ze kunnen ook erg impulsief zijn en daardoor met nóg meer spullen thuiskomen dan de bedoeling was. Na een dagje winkelen hoeven mensen met dit sterrenbeeld niet al te gehaast op hun rekening te kijken, want daar staat waarschijnlijk nog maar een piepklein bedrag op.

Vissen

Mensen die het sterrenbeeld Vissen hebben, houden ervan om zichzelf te verwennen. Door mooie spullen te kopen en geld uit te geven aan luxe ervaringen, stemmen ze zichzelf erg tevreden. Geld uitgeven is bijna een vorm van therapie voor hen. Bovendien houden ze ervan om zoveel mogelijk leuke herinneringen te maken, wat in hun hoofd is gekoppeld aan geld uitgeven. Vaak gaan ze daarin iets te ver, maar het maakt ze zo blij dat het de hoge prijs zeker waard is. In vergelijking met de andere twee sterrenbeelden is het bij deze mensen wel minder vaak raak. De ene week geven ze enorm veel geld uit, de andere week houden ze zich in en valt het mee.

Boogschutter

Last but not least: mensen met het sterrenbeeld Boogschutter. Deze mensen hebben eindeloos veel dromen en ambities. Daar hangt uiteraard een prijskaartje aan. Ze hechten niet zoveel waarde aan spullen, maar wel aan ervaringen. Hun geld gaat daarom vooral naar leuke activiteiten en reizen. Net als mensen met het sterrenbeeld Vissen maakt het deze mensen niet uit dat ze veel geld uitgeven, omdat ze weten dat ze er iets moois voor terugkrijgen. Wel hebben ze door dat je geen geld uit kunt geven dat je niet hebt, dus werken ze hard. Toch jammer dat al het zuurverdiende geld meteen weer de portemonnee uit vliegt.

Lees ook: Oeh la la: deze sterrenbeelden zouden openstaan voor een open relatie

Bron: Margriet | Beeld: Pixabay