Met deze knuffelbank zul je nooit meer alleen zijn! Dit is de ultieme zitbank die goed voor je zorgt!

Dit is echt de ultieme bank voor als je het even niet meer ziet zitten

Na een lange drukke dag werken willen de meesten van jullie vast graag even lekker tot rust komen, zowel fysiek als mentaal. Als je getrouwd bent of je hebt een partner dan heb je iemand bij wie je je ei kwijt kunt en bij wie je even lekker jezelf kunt zijn terwijl je tot rust komt, maar als single is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het leven van singles bestaat immers uit meer dan gemiddeld alleen zijn en ook moeten singles over het algemeen meer hun best doen om hun sociale leven actief te onderhouden, of je nou behoort tot de doelgroep zogenaamde happy singles of als je ongewenste single bent.

Want voor iedereen die alleen is, is alleen zijn niet altijd even leuk. De ene dag is het helemaal prima, maar de andere dag kan het ook erg vervelend zijn. Er is immers meestal niemand die je even vasthoudt, behalve de buren misschien, maar het is maar de vraag of je die wilt knuffelen of andersom natuurlijk. Dus wat doe je dan?

Dankzij de Zuid-Koreaanse ontwerpster Eun Kyoung Lee zijn die eenzame dagen zonder omhelzingen voorbij, want ze heeft de Gratis Knuffelbank uitgevonden. Ja dat klopt, een bank die je gratis knuffels geeft, Dit innovatieve meubelstuk is gemaakt voor de A’Design Awards, een prestigieuze internationale wedstrijd voor ontwerpers in allerlei verschillende categorieën. Volgens Eun Kyoung Lee houdt de bank je warm en zacht net als je moeder, een vriend of een geliefde.

Lees meer over deze bijzondere bank en bekijk ook de andere foto’s op de volgende pagina.


Pagina 1/2