Deze moeder kleedt zich volgens haar omgeving veel te ordinair, maar moet je haar na de transformatie eens zien!

moeder make-under

De Britse moeder Daniella haalde haar inspiratie uit de stijl van Pamela Anderson

De Britse moeder Daniella komt uit Manchester en heeft in het verleden modellenwerk gedaan. Na de geboorte van haar drie kinderen kwam haar modellenwerk op een lager pitje te staan, maar Daniella heeft nooit helemaal afscheid kunnen nemen van de glitter en glamour die bij het vak horen.

Haar modekeuzes waren echter op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. Zo begon haar voorliefde voor netpanty’s, latex en enorme bontjassen haar taken als moeder in de weg te staan.

Het kostte Danielle namelijk zo’n 5 (!!!) uur om zich ’s ochtends klaar te maken om de deur uit te gaan. Daarnaast kreeg ze vaak vervelende opmerkingen naar haar hoofd geslingerd. Zo werd ze regelmatig uitgemaakt voor ‘goedkope stripper’ en wilde ze dit haar kinderen ook niet langer aandoen.

Make-under
Ze kreeg zelf ook wel door dat het hoogste tijd voor verandering was, maar wist niet goed waar ze moest beginnen. Gelukkig waren daar de stylisten van het Britse programma 100 % Hotter die Daniella met liefde een ware make-under wilden geven. En de transformatie is ongelofelijk, ze ziet er stralend uit! Met tranen in haar ogen bewondert Daniella haar nieuwe look en ze is er terecht ontzettend blij mee. Zo zie je maar, meer is niet altijd beter!

 Wat een pláátje!

 

Bron: Good Housekeeping | Beeld: videostill 100 % hotter